МОДЕЛЮВАННЯ НАДШВИДКОГО АВАРІЙНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ СТІНКИ КОРПУСА РЕАКТОРА ВВЕР-1000 - Tryhub, Oleksandr; Попов, Вячеслав; Мілейковський, Віктор (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
Військова агресія РФ, окупація Запорізької АЕС, ракетні обстріли України актуалізують моделювання можливих нових надпроєктних режимів реакторних установок. Таке моделювання і відповідний прогноз наслідків для радіаційного ресурсу корпуса реактора ВВЕР-1000 представлені в даній роботі. Моделювання виконане на основі реального режиму АЕС, що мав місце.