Моделювання режимів роботи вакуумних систем автоматизованих насосних станцій - Філіпович, Юрій; Стельмах, Назарій (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Змодельовано вплив параметрів вакуумних установок на характер технологічного процесу вакуумної системи. Розроблено принцип подібності для перерахунку характеристик робочого циклу вакуумних установок. Influence of vacuum plant parameters on the character of vacuum-system technological process. The principle of similarity for recalculation of vacuum plant working cycle charac-teristics is eleborated for the first time.