Моделювання кібер інцидентів в мультиагентному середовищі NetLogo - Новосьолов, Дмитро (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
В роботі розглянуто можливості мультиагентного середовища NetLogo для розв'язання задач імітаційного моделювання процесів забезпечення кібербезпеки, а також для аналізу моделей (підходів) реагування на інциденти в кіберпросторі. За основу обрано сімейство моделей SI(E)R поширення вірусу.