Елементи кіберматематичного моделювання в напівпровідниковій електроніці - Listiev, Zakhar; Bomba, Andrii; Moroz, Igor (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Проведено огляд основних підходів до математичного моделювання процесів у пристроях напівпровідникової електроніки з урахуванням багатомасштабності та граничних шарів. Окреслено перспективи розвитку мультифізичних моделей із використанням методів теорії збурень, алгоритмів машинного навчання для потреб сучасної напівпровідникової промисловості.