Вейвлет аналіз температурних трендів днища скловарної печі - Klepach, Marko; Klepach, Mykola (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
У статті розглянуто рішення науково-практичної задачі підвищення ефективності технологічних реакторів ванного типу для виробництва скла на підставі аналізу динаміки температурного режиму та оптимізації роботи систем повітряного охолодження вогнетривких огороджень реакторів.