Оцінка придатності артезіанських свердловин Рівненщини для рибогосподарського використання - Басюк, Тетяна; Мельничук, Віктор; Бровко, Галина; Столярець, Михайло; Дасов, Юрій (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
У статті виконано ревізійне гідрогеологічне обстеження самовиливаючих свердловин та території Рівненської області. Досліджені напірні підземні води не проявляють ознак виснаження і забруднення. Їхні дебіти та гідрохімічні показники перебувають у межах норми і засвідчують придатність артезіанських вод для рибогосподарського використання.