Коригування проекту Канівської ГАЕС з урахуванням сучасних вимог енергосистеми України та захисту споруд - Галат , Вадим; Крайник , Вадим (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Викладено обґрунтування необхідності коригування проекту Канівської ГАЕС та основні напрямки цієї роботи. Розглянуті варіанти вибору основного гідросилового обладнання та захисту об’єкту від силового впливу